ti 23.4.
-perinteinen lihakeitto
-rapeat kalaleikkeet ( L) kananmunakastikkeella
-kana-aurinkokuivattutomaattikiusaus (g,l)
-keitetyt perunat
ke 24.4.
-kukkakaalisosekeitto (g,l)
-kermainen maksakastike (g,l)
-paistetut muikut (L)
-perunamuusi ja keitetyt perunat
to 25.4.
-suppilovahverokeitto (g,l)
-lihapullia kermakastikkeessa (g,L)
-savulohikiusaus (g,l)
-rakuunaporkkanat
-valkosipuliperunat ja keitetyt perunat
pe 26.4.
-punajuurikeitto
-igorin kanaa (g,l)
-lihamureke kanttarellikastikkeella (g,l)
-kermaperunat ja keitetyt perunat (g,l)
ti 30.4.
-kasvissosekeitto (g,l)
-vappubuffet: lihapullia, pekoninakkeja, perunasalaattia, pastasalaattia, kermaperunoita, mustaa makkaraa puolukkahillolla ja pyttipannua
ke 1.5
kartano suljettu
to 2.5.
-bataattisosekeitto (g,L)
-kartanon mantelikalaa (g,l)
-palapaisti (g,l)
-perunamuusi ja basmatiriisiä
-rakuunaporkkanat
pe 3.5.
-punajuurifetakeitto (g,l)
-bbqkanaa riisillä (g,l)
-nakkistroganoff perunamuusilla (g,l)
-pinaattiohukaisia puolukkahillolla (L)